Kanske lättroat & Kanske svårsmält

Jag håller som bäst på att packa ner det sista i resväskan och ska vara klar för avfärd imorgon eftermiddag. Mot Manchester med omnejd. Vi ska tillbringa en vecka på den engelska landsbygden med förhoppningsvis flera trevliga dock mindre vandringar framför oss. Vandringskängor och fleecejackor ( känns som höstpackning, men det ska bara bli omkring 15-17 grader hela veckan) är packade och förstås en mindre trave böcker. Jag räknar med en del lästid på kvällarna, får se om jag spår rätt.

Detta är min lilla boktrave:

Malin från Skaftnäs av Malin Wollin: Verkar lättläst och jag förväntar mig många skratt

Det goda inom mig  av Linda Olsson: Verkar lite mystisk, lite harmonisk och framförallt verkar den innehålla en djup berättelse. Jag har verkligen gillat båda Linda Olssons tidigare romaner , Nu vill jag sjunga dig milda sånger och Sonat till Miriam

Fantomsmärtor av Barbara Voors: Känns spännande och annorlunda.

Ett kort uppehåll på vägen från Auschwitzav Göran Rosenberg: En sann historia som jag tror kan bli svårsmält för läsaren

 

Annons

2 tankar på “Kanske lättroat & Kanske svårsmält

  1. Ett kort uppehåll på väg från Auschwitz – står jag och packar till mest gubbar som prenumererar på SMB – Svenska Militär Biblioteket. Jag har läst baksidan men inte själv boken. Är den något bra som jag tycker den verkar?

    • Jag har inte kommit så långt i boken ännu, men hittills är det många ”antagande” vilket gör boken lite konstig, men det blir kanske bättre( hoppas jag)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s