Planer och mål inför 2013

2013 – Ett helt nytt år. Alldeles blankt.

Jag har bestämt mig för att inte ha så många måsten och att inte sätta några ouppnåeliga mål för 2013. Jag har alltid tyckt om att sätta upp mål, men de måste vara realistiska. När det gäller läsningen under 2013 hade jag tänkt att ta mig igenom 40-50 böcker från pärm till pärm. Det blir mellan 3 – 4 böcker per månad, och det är min vanliga lästakt. Precis innan nyår gick jag igenom mina bokhyllor och plockade ut tio hyllvärmare och som jag lovat mig själv att läsa minst fem utav. Jag skrev om mitt Hyllvärmareprojekt här ifall någon har lust att hänga på.

Jag har för 2013 anmält mitt intresse till att vara med i en bokcirkel och jag har även anmält mig till en skrivkurs som börjar i februari, om jag kommer med vill säga. Min mål för bloggen är att fortsätta i samma takt som mitt första bloggår, men kanske kunna presentera lite fler inlägg, lite fler recensioner och lära mig lite mer om de tekniska finesserna.

Jag kommer självklart att fortsätta att följa alla fina bokbloggar som jag hittade under 2012 och jag hoppas att ni andra har lust att fortsätta att kika in hos mig under 2013.

Annons

8 tankar på “Planer och mål inför 2013

  1. Å va roligt med en bokcirkel, nu blev jag avis! Önskar mig en bokcirkel men har alldeles för få läsande vänner, eller läser gör de ju men inte lika mycket och ofta för att vilja vara med 😦
    Hoppas du kommer in på kursen och lycka till med hyllvärmarprojektet 🙂

    • Jag har ”alltid” velat vara med i en bokcirkel, och häromdagen ”snubblade” jag över en som ”sökte” fler medlemmar till en bokcirkel i det området där jag bor. Ren flax.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s