Vardagsrutin

Nu när barnen börjat skolan är definitivt vardagsrutinerna tillbaka. Schema, fruktlådor, gympapåsar och diverse aktiviteter. De senaste dagarna har mest gått åt att handla nytt till barnen;  skolväska,  gummistövlar, gympadojor ( hur mycket kan barnfötter växa på sommaren egentligen??) och det har inte blivit någon tid över till läsning, men jag hoppas att lästiden infinner sig snart igen.

Just nu läser jag Det finns annan frukt än apelsiner av Jeanette Winterson och det går lite trögt för mig. Tidigare i år läste jag Wintersons självbiografi Varför vara lycklig när du kan vara normal och tyckte att den var otroligt bra, så hade kanske lite väl höga förväntningar på denna. Jag tycker att Mrs Wintersons karaktärsdrag  (Jeanettes mamma) skiljer sig en del mellan böckerna, och att hon framstår som lite snällare ( i självbiografin är hon otroligt elak) i Det finns annan frukt än apelsiner.  Men, jag har inte kommit så långt ännu, så jag har goda förhoppningar om att även denna Winterson bok ska falla mig i smaken.

Bjuder på en bild från vackra Österlen, Stenshuvud närmare bestämt.

IMG_4236

Annons

8 tankar på “Vardagsrutin

  1. Underbart fin bild. Och joooo de växer i fötterna så det KNAKAR! Tro mej. Jag vet =)
    Tipsar om en ebokstävling i min blogg.
    Välkommen dit!
    Kram Cissi

  2. Åh, Stenshuvud! Undrar hur många kort jag har på exakt den vy du visar på din bild :). Är favoritutflykten när vi är i Skåne, oavsett årstid.

    Jag blev otroligt besviken på apelsinboken. Winterssons The daylight gate är bland det bästa jag läst och jag var verkligen nyfiken på resten av hennes författarskap men det tog stopp med apelsinerna. Tyvärr. Men The daylight gate kan jag rekommendera å det varmaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s