Nattönskningen

Nu har jag läst ut Nattönskningen av Anne B Ragde som jag haft som första bok i läsutmaningen tre på tre ( läs mer om utmaningen här).

Nattönskningen handlar om Ingunn som arbetar som musikjournalist på en tidning, och som är trettioåtta år och hinner fylla trettionio år innan boken är slut. Boken handlar kort och nattonskningengott om detta: Ingunn är desperat efter män, men inte för någon relation utan enbart för sex och genom hela boken har hon fler män än vad jag orkade räkna till. Tröttnade egentligen på boken ganska tidigt med eftersom den var med i min tre på tre utmaning så läste jag klart. Ingunn och hennes män konsumerar även en hel del vin och sprit. På vart varannan sida har jag god lust att ta tag i Ingunn och säga; men nu får du väl ändå skärpa dig, ta tag i ditt liv.

Gillade jag boken ? Nej inte alls. Nattönskningen kvalificerar sig till en av de sämre böckerna jag läst de senaste åren.

Beasbokhylla har också bloggat om boken och har liknande åsikter.

Annons

2 tankar på “Nattönskningen

    • Jag har läst trilogin Berlinerpopplarna och den var otroligt bra, fantastisk romanserie så jag hade samma förväntningar på Nattönskningar men tyvärr blev denna bok en besvikelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s