Bokbloggsjerka 20 – 23 sep

Det är fredag och det betyder startskottet för en ny bokbloggsjerka från Annika. Veckans fråga lyder kort och gott: Läser du helst standalones eller bokserier?

jerka11Mitt svar blir både och. Jag gillar fristående böcker men gillar även serier. För att nämna några serier som jag gillar och är Karl Ove Knausgårds serie Min Kamp ( har läst t om  del 3, så har tre härliga delar kvar att se fram emot), läst två tredjedelar av Gardells serie Torka aldrig tårar utan handskar. En annan serie som jag gillade är skriven av Marianne Cederwall och handlar om de omaka vännerna Hervor och Mirian och här har jag läst tre av de fyra delarna ( Svinhugg,  Svartvintern och Spinnsidan) och får snart ta och beställa fjärde delen som heter Stormsvala. En annan serie som jag läste för många år sedan ( en väldigt grym serie)  är skriven av Dave Pelzer och där heter delarna som jag läste på engelska A child called it, The lost boy och slutligen A man named Dave. En  trevlig serie är Berlinerpopplarna som är skriven av Anne B Ragde och som finns i tre delar.

Det var lite om de serier som jag läst. Nu ska jag kolla in era svar 🙂

 

Annons

13 tankar på “Bokbloggsjerka 20 – 23 sep

  1. Jag måste verkligen läsa Torka aldrig tårar utan handskar snart! 🙂 Jag har bara läst första delen om Miriam och Hervor,men jag fortsätter gärna med de böckerna, de är så mysiga 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s