Bokbloggsjerka 4 – 7 oktober

jerka11Veckorna går så fort och nu är det fredag igen och det betyder bokbloggsjerka. Denna vecka vill Annika att vi Berättar om en ”bokmiljö” som du har besökt alternativt gärna skulle vilja besöka. Naturligtvis är det även okej att ta upp fiktiva miljöer om du vill det!

Eftersom jag är väldigt förtjust i att läsa böcker som utspelar sig i Frankrike så blir mitt svara att jag definitivt skulle vilja besöka Frankrike oftare. Jag har varit i Frankrike flera gånger men får liksom aldrig nog av detta härliga land med de varma croissanterna och vackra språket som jag inte behärskar. Jag har dock lärt mig att beställa frukost på franska, och även snappat upp en del andra ord, men sen är det stopp för mina franskakunskaper. Så, Frankrike vill jag definitivt besöka mer.

Om man vill ha tips på böcker som utspelar sig i Frankrike / skrivna av franska författare så kan man spana in förlaget Sekwas utgivning.

Annonser

15 thoughts on “Bokbloggsjerka 4 – 7 oktober

  1. För mig ar det massor av orter där deckare utspelar sig! Och jag har precis börjat läsa Fred Vargas, så delar av Frankrike hör till de orterna numer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s